Kapcsolat


Kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat:

Vagy küldjön
e-mailt:

E-mail címünk:
hello@moimo.hu


Komplex

mobilfizetési

megoldásokPályázat
Sajtóközlemény


Kéz

Magunkról

A Mobilis in Mobili Kft. 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy digitális közösségi szolgáltatásokban micro-payment megoldásokat kínáljon elsősorban egyéni és közösségi közlekedési szolgáltatások terén. Emellett, korábbi és jelenlegi együttműködési megállapodásainknak köszönhetően számos területen rendelkezünk partnerekkel, többek között az egészségügyi, sport- és szabadidős, valamint turisztikai szolgáltatások, területi, márka, vagy egyéb üzleti alapon szervezett közösségi kártyarendszerek és egyéb digitális közösségi szolgáltatásokra fókuszálva.

Így olyan komplex megoldásokat fejlesztünk, üzemeltetünk, amelyekkel tevékenységét, szolgáltatásait más szolgáltatásokkal kapcsolhatja össze, kihasználva ezzel az e-együttműködésben rejlő szinergiákat a közös informatikai tudáson keresztül. Bár szoftverfejlesztői gyökereink vannak, mindennapos tapasztalatunk, hogy a technológia önmagában nem elég. Úgy hisszük, hogy az alkalmazott technológia, a kapcsolódó szolgáltatások és a humán ismeretek egyesítése biztosítja azokat az eredményeket, amelyek boldogságot jelentenek számunkra. Ezt a meggyőződésünket különösen igaznak hisszük napjainkban, amikor az internetes tartalmak és szolgáltatások, a világháló által kinyíló világ valóban mindenki számára – gyermekeinktől a nagyszüleinkig – elérhetővé vált akár a számítógépes, akár a jelenlegi, számítógép utáni korszak nyújtotta, vagy akár a mindennapi használati eszközeink segítségével. Szilárd meggyőződésünk, hogy megoldásainkban, erőforrásban, tudásban és elhivatottságban is rendelkezünk a megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy megalkossuk azokat a termékeket, amelyek ügyfeleink és magunk számára is ezt a lehetőséget mindennapi valósággá teszik.

Mit nyújthat Önnek a Mobilis in Mobili Kft?


Kulcsrakész micropayment megoldásokat:

  • fizetési keretrendszer
  • elszámolóház funkció
  • folyószámla-kezelés
  • egyenlegek különféle módokon való feltöltése
  • fizetési megoldások
  • elektronikus bizonylatolási technológiák


Együttműködési modell kialakítását, e-business szolgáltatásokat, üzleti modellezést:

  • fizetési keretrendszer termékei vagy szolgáltatásai fejlesztését, terjesztését, az ügyfél-akvirációt saját vagy stratégiai partnereink szolgáltatásával integrálva tesszük lehetővé.


Jogi, üzletviteli és technológiai tanácsadást:

  • Az e-együttműködés módszereinek bonyolultsága, az alkalmazott kommunikációs formák sokfélesége és a megvalósítás több szintje miatt az ilyen együttműködésre törekvő projektek támogatására alkalmas IT-eszközök rendkívül sokfélék, a jogszabályi környezet (kedvezményadáshoz kapcsolódó számviteli szabályok és adójog, adatvédelem, stb.) is meglehetősen összetett. Munkatársaink és stratégiai partnereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a digitális közösségekkel kapcsolatos jogi, közgazdasági és informatikai kérdések terén, ezért ezekben a kérdésekben gyakorlatias, pontos és szakmailag megalapozott iránymutatást nyújtanak.


MPark

Az MPark Mobilparkolási Rendszer 2006 óta nyújt ügyfelei számára a telefonszámlától független, elkülönült egyenleg terhére történő, aprópénzmentes parkolás-fizetési lehetőséget. A szolgáltatás kezdetben csak szórványosan, Magyarország egyes nagyvárosaiban volt elérhető, azonban 2014. július 1.-től, a Nemzeti Mobilparkolási Rendszer viszonteladójaként országos lefedettséggel szolgáltatunk.

Ügyfeleink között több száz tagból álló gépjárműflották kezelését végző vállalkozások, közműszolgáltatók, kis-és középvállalkozások a legkülönfélébb tevékenységi körrel, illetve magánszemélyek egyaránt megtalálhatóak.

Mpark Kártya

Szolgáltatásunk jellegzetessége a díjmentes, zöld számok hívásával kezdeményezhető parkolás indítás- és leállítás, amely telefontípustól függetlenül mindenki számára egyszerű kezelhetőséget jelent, valamint átlátható, rejtett költségektől mentes elszámolás, amely külön egyenleg terhére, a telefonszámlától elkülönítve, részletes kimutatással alátámasztva történik, lehetővé téve az átláthatóságot akár a bonyolult belső pénzügyi szabályokat alkalmazó cégeknek, akár azon ügyfeleinknek, akik saját nyilvántartásukban szeretnék nyomon követni pl. a munkavégzéssel összefüggő és magáncélú parkolási költségeiket.

Megfelelve az egyre bővülő ügyfélkör igényeinek, céljaink között szerepel tevékenységünk kibővítése a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. égisze alatt nyújtható további szolgáltatásokkal, pl. az autópályamatrica-értékesítéssel illetve a továbbiakban befizetésre kerülő, a nemzeti mobil fizetési rendszerről szóló 2011. évi CC. törvény hatálya alá tartozó szolgáltatásokkal.

Mpark parkoló

Ennek kapcsán a közeljövőben számos olyan fejlesztést készülünk megvalósítani, mely ügyfeleink további kényelmét szolgálja, így a szolgáltatás különféle mobil platformokon, applikáció formájában történő megjelenítését, a szolgáltatás honlapján VPOS-feltöltés lehetőségét, stb.

Bővebb információ az MPark-ról.
Cégadatok

Cégnév:
Mobilis in Mobili Kft.

Cégjegyzékszám:
01-09-987348

Adószám:
23976144-2-41

Székhely:
1134 Budapest, Váci út 47/B.

Fióktelep:
4025 Debrecen, Piac utca 61.

Adatkezelés nyilvántartási száma:
NAIH-81389/2014.


Impresszum

Ügyvezető
Dr. Kovács Kata

Pénzügyek
Danka Anita

Üzemeltetés
Zavadovics Ákos

Titkárság
Szabó Vivien

Műszaki ügyek, fejlesztés
Ménesi László

Kereskedelem, marketing
Tóth Andrea

Design
WebDebKapcsolat


Email: hello@moimo.hu


Kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat:© 2015 Mobilis in Mobili Kft. - Minden jog fenntartva